Missionair werker

Als buurtkerk hebben we een eigen missionair / diaconaal werker, Shima. Zij zet allerlei ontmoetingen op in onze wijk. Ze leeft van giften. Als je haar wilt steunen, stuur even een mailtje! Naar buurtkerkovervecht @ gmail.com. Je kunt je ook abonneren op haar nieuwsbrief als je wil.

Het doel van Shima is mensen in Overvecht helpen om relaties te herstellen. Relaties met andere mensen, met andere culturen, maar ook de relatie met zichzelf, en met God. Vanuit haar achtergrond in het Midden-Oosten, haar ervaring met trauma, vluchten en dakloosheid, weet ze heel goed wat het betekent om gebroken te zijn.

Shima wil mensen helpen bij dat herstel door persoonlijk contact, door bezoekjes te brengen en mensen te helpen in het vinden van werk of een dokter. Maar ze doet het ook door activiteiten op te zetten. Elke maandag en woensdag organiseert ze samen met andere mensen uit de buurtkerk Atelier Overhoop, een naaiatelier waar vrouwen uit de buurt herstel en schoonheid brengen in wat afgedankt is.

Op dinsdagavond organiseert ze een Farsi bijbelstudie bij Overhoop.
Op dinsdagochtend organiseert ze een herstelgroep voor vrouwen bij het Leger des Heils.
Op vrijdagmiddag organiseert ze Papier en Koffie bij het Leger des Heils, om mensen te helpen met administatrieve vragen.

Voor meer vragen, mail naar buurtkerkovervecht @ gmail.com.